Skip to content

Cart

Your cart is empty

Join our family!

Subscribe to our newsletter and enjoy 200SEK off your first sneaker order. Please follow the instructions in the email to get the discount.

Article: Pop-Up Tour - Malmö

Pop-Up Tour - Malmö

Pop-Up Tour - Malmö

Den 24-25 november kommer vi tillbaka till kära Malmö. En stad där fotbollen har en central del i invånarnas identitet. En stad där Allsvenska pokaler har lyfts och där även framgång har nåtts på Europeisk mark. Från den gråaste betongen i Rosengård där miljonprogram har lyfts hela vägen upp i stratosfären till 20-miljoners kåkar i Limhamn, här har fotbollen inga gränser. 

Som vanligt håller vi till i vår butik på Skomakaregatan 6. Ja, det kanske är lite dumt att kalla det pop-up när vi redan har en permanent butik på den adressen. Begreppet i detta fall syftar till konceptet kring fotbollströjor och arrangemanget. Att sätta upp meterlånga klädställningar för att kunna fylla butiken med över 500-600 tröjor är inte något som tillhör vanligheterna. 

Vad är annorlunda denna gång? Vi kör två intensiva dagar i butiken där du som handlar minst en fotbollströja får chansen att snurra vårt lyckohjul i kassan. Lyckohjulet är numrerat mellan 1-24. Den siffran hjulet stannar på är den rabattprocent du erhåller på ditt köp. Varje kund har chansen att snurra hjulet en gång i samband med köpet utan krav på minimumgränser på köpbeloppet. 

Hoppas vi ses!

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Other blog posts

Pardon My Kicks Pop-Up Tour

Pardon My Kicks Pop-Up Tour

Följ med oss på en resa där mode och fotboll möts i en spektakulär uppvisning. Varje stopp på vår turné är unikt utformat för att ge dig en oförglömlig upplevelse. Förbered dig på exklusiva kollekt...

Read more
Pardon My Kicks på Hede Fashion Outlet

Pardon My Kicks på Hede Fashion Outlet

Nu slår vi på stort! Helgen den 8-10 december kommer ni att hitta oss på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka. Vi kommer att ha fotbollströjor, Mystery Boxar och skor, allt till outlet priser! Lite se...

Read more