Skip to content

Cart

Your cart is empty

Join our family!

Subscribe to our newsletter and enjoy 200SEK off your first sneaker order. Please follow the instructions in the email to get the discount.

Article: Pardon My Kicks Pop-Up Tour

Pardon My Kicks Pop-Up Tour

Pardon My Kicks Pop-Up Tour

Är du redo för en upplevelse utöver det vanliga? Pardon My Kicks presenterar stolt sin efterlängtade fotbollströjsturné, ett måste för alla fotboll- och modeentusiaster! Vi tar med oss en unik kollektion av fotbollströjor och en passion för fotbollskultur till flera städer. Vårt äventyr börjar i Malmö redan den 24-25 november, och fortsätter sedan till Örebro, Hede Fashion Outlet, och Oslo. Denna turné är inte bara en hyllning till de ikoniska tröjorna som har präglat fotbollshistorien, utan också en fest för gemenskapen kring denna älskade sport.

Följ med oss på en resa där mode och fotboll möts i en spektakulär uppvisning. Varje stopp på vår turné är unikt utformat för att ge dig en oförglömlig upplevelse. Förbered dig på exklusiva kollektioner, giveaways, mysterboxar och definitivt fler överraskningar längs vägen. Följ våra sociala medier för de senaste uppdateringarna!

Tour dates:

24-25 November, PMK Skomakaregatan 6, Malmö
2 December, PMK Kungsgatan 27, Örebro
8-10 December, Hede Fashion Outlet, Kungsbacka
9 December, Mike's Corner, Oslo
17-31 December (To Be Announced)

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Other blog posts

EN ORDER - ETT TRÄD

EN ORDER - ETT TRÄD

När höstlöven dansar mot marken och Black Friday närmar sig, väljer vi på Pardon My Kicks en annorlunda väg. I år, inga nedräkningar eller blinkande "köp nu"-knappar. Inga rabatter som försvinner s...

Read more
Pop-Up Tour - Malmö

Pop-Up Tour - Malmö

Pardon My Kicks kommer tillbaka till Malmö 24-25 november för pop-up av fotbollströjor.  Denna gång har du möjligheten att snurra ett lyckohjul och erhålla rabatt i kassan.

Read more