Skip to content

Cart

Your cart is empty

Join our family!

Subscribe to our newsletter and enjoy 200SEK off your first sneaker order. Please follow the instructions in the email to get the discount.

Article: Pardon My Kicks på Hede Fashion Outlet

Pardon My Kicks på Hede Fashion Outlet

Pardon My Kicks på Hede Fashion Outlet

Nu slår vi på stort!

Helgen den 8-10 december kommer ni att hitta oss på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka. Vi kommer att ha fotbollströjor, Mystery Boxar och skor, allt till outlet priser! Lite sent ute med dina julklappar? Perfekt, då löser vi det åt dig. 

Vi kommer ha fotbollströjor från lagen i det bästa ligorna, tröjor med namn på ryggen och tröjor du minns från när du var mindre. Vi erbjuder ett brett utbud på fotbollströjor så att just du ska hitta din favorit. 

Mystery Boxar är våran storsäljare just nu, du väljer en storlek så blir tröjan en suprise. Med en garanti på att värdet alltid är över priset på boxen. Så detta är ett riktigt klipp för dig som kanske är lite osäker på vilken tröja du vill ha. Detta är också den perfekta julklappen att ge bort till någon som gillar fotboll.

De trendigaste sneakersen kommer att finnas på plats och vem vill inte fynda de mest hypade skorna till rabatterade outletpriser? Denna helgen kommer vara något utöver det vanliga och du vill inte missa det! 

 

Detta vill ni inte missaHunden Katten Glassen

Under lördagen den 9 december kommer också fotbollslegendarerna från podcasten Hunden Katten Glassen, Mattias Bjärsmyr, Tobias Hysén och Pontus Wernbloom. Mellan 12-13 kommer ni kunna träffa grabbarna för en autograf eller bara för ett gött snack! 

Samma öppettider som varuhuset är det som gäller. 

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Other blog posts

Pop-Up Tour - Malmö

Pop-Up Tour - Malmö

Pardon My Kicks kommer tillbaka till Malmö 24-25 november för pop-up av fotbollströjor.  Denna gång har du möjligheten att snurra ett lyckohjul och erhålla rabatt i kassan.

Read more

Fotbollströjor från 99kr

Nu till helgen mellan den 15-17 december kommer vi tillbaka till Hede Fashion Outlet och kör en helg pop-up.  Det var så otroligt lyckat förra helgen så vi ser verkligen fram emot denna helgen nu o...

Read more