Skip to content

Cart

Your cart is empty

Join our family!

Subscribe to our newsletter and enjoy 200SEK off your first sneaker order. Please follow the instructions in the email to get the discount.

Article: Pop-up i Göteborg - Fotbollströjor

Pop-up i Göteborg - Fotbollströjor

Upptäck Den Perfekta Fotbollströjan på Vår Pop-up Butik!

Är du en fotbollsfanatiker? Har du alltid drömt om att hitta den perfekta fotbollströjan som hyllar ditt favoritlag eller spelare? Då har du kommit till rätt ställe! Pardon My Kicks är glada att meddela att vi öppnar en pop-up butik som är dedikerad till fotbollströjor av högsta kvalitet.

Ni hittar oss på Vallgatan 22 i göteborg. Lördag 28/10 till 4/10.

Vi har satt upp vår pop-up butik för att ge dig den ultimata upplevelsen av fotbollströjor. Du kan besöka oss från 28/10 till 4/11Vallgatan 22, Göteborg. Det är den perfekta möjligheten att upptäcka och köpa fotbollströjor som du alltid har drömt om.


På Pardon My Kicks bryr vi oss om detaljerna och kvaliteten. Därför har vi handplockat ett brett utbud av fotbollströjor som kommer att tilltala alla typer av fotbollsfans. Oavsett om du är en anhängare av en europeisk storklubb, ett nationellt landslag eller om du följer mindre kända lag, så har vi något för dig. Vi erbjuder också möjligheten att anpassa din tröja, så du kan få din favoritspelares namn och nummer tryckta på den.

Varför Välja Pardon My Kicks?

Vi är stolta över att erbjuda fotbollströjor av högsta kvalitet. Våra tröjor är tillverkade med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, och vi strävar efter att erbjuda den bästa kundupplevelsen. Vårt team brinner för fotboll och förstår vikten av att ha en autentisk och välgjord tröja. När du handlar hos oss kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet.

Öppettider och Erbjudanden

Vår pop-up butik kommer att vara öppen samma tider som vår ordinarie butik. Vi kommer även ha exklusiva erbjudanden och rabatter tillgängliga under evenemanget, så se till att besöka oss för att dra nytta av dessa fantastiska erbjudanden.

Redan nu på lördag kör vi på stort genom att alla fotbollströjor kommer att kosta 399kr. Så passa på att svänga förbi redan på lördag för att ta del av erbjudandet. 

Pardon My Kicks är stolta över att vara din destination för fotbollströjor av högsta kvalitet. Kom och besök vår pop-up butik och upptäck den perfekta tröjan som kommer att stärka din fotbollsfanskap. Vi ser fram emot att välkomna dig och dela kärleken till spelet!


Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Other blog posts

Fotbollskort - Vi har de du söker!

Sveriges bredaste sortiment inom fotbollskort. Vi har allt från booster packs till premium tins. Är du nybörjare så har vi det perfekta starterpacket för dig!

Read more
Har vi sett det sista av Adidas Yeezy?

Har vi sett det sista av Adidas Yeezy?

Adidas, den tyska sportklädesjätten, befinner sig i en minst sagt komplex situation som har lämnat sneakervärlden i en virvel av spekulationer. Företagets lager av Yeezys uppskattas till ett värde ...

Read more