Skip to content

Cart

Your cart is empty

Join our family!

Subscribe to our newsletter and enjoy 200SEK off your first sneaker order. Please follow the instructions in the email to get the discount.

Article: Skomakaregatan 6 - Malmö

Skomakaregatan 6 - Malmö
MALMÖ

Skomakaregatan 6 - Malmö

 

Nyöppning av Pardon My Kicks i Malmö!

Trodde du att Malmö skulle bli av med Pardon My Kicks? Då trodde du fel. Anledningen till stängningen av vår butik på Baltzarsgatan 32 i Malmö låg i att vi nu ska uppgradera oss. En ny lokal med större utrymme för fler snygga sneakers OCH fler kunder som dig! 

 

Skomakaregatan 6, Malmö 

Den nya lokalen hittar du på Skomakaregatan 6 i Malmö. Lördag den 1/7 öppnar vi dörrarna. Missa inte att ta del av våra exklusiva sneakers och fotbollströjor i mängder! Kanske är du sugen på ett nya fotbollskort?

Erbjudanden och tävlingar

Under öppningsdatumet kommer vi hålla i tävlingar för din chans att vinna ett köp av skor för 99 kr! Antalet vinster är begränsat - först till kvarn!

 

Glöm inte att följa oss på våra sociala medier för mer uppdatering och information! 

Instagram
Tiktok

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Other blog posts

Review - Air Jordan 4 SB

Review - Air Jordan 4 SB

Sneakers Creepers review  Går du i tankarna om att köpa Air Jordan 4 SB? ... Missa då inte Sneakers Creepers review på Air Jordan 4 SB. Där han visar allt från A till Ö varför detta är den sne...

Read more
Pardon My Kicks x fotbollströjor

Pardon My Kicks x fotbollströjor

Nordens största utbud av fotbollströjor Den 13/7 öppnar vi på Pardon My Kicks upp en pop-up butik fylld med över 1.000 fotbollströjor. Vi siktar på nordens största utbud av fotbollströjor i EN bu...

Read more