Skip to content

Cart

Your cart is empty

Join our family!

Subscribe to our newsletter and enjoy 200SEK off your first sneaker order. Please follow the instructions in the email to get the discount.

Article: Pardon My Kicks x fotbollströjor

Pardon My Kicks x fotbollströjor

Pardon My Kicks x fotbollströjor

Fotbollströjor butik

Nordens största utbud av fotbollströjor

Den 13/7 öppnar vi på Pardon My Kicks upp en pop-up butik fylld med över 1.000 fotbollströjor. Vi siktar på nordens största utbud av fotbollströjor i EN butik! Här hittar du allt ifrån vintage till nytt för både barn och vuxna. Den äldsta tröjan på plats kommer att vara en Tottenham Hotspurs-tröja från 1988.

Varför gör vi detta? 

Förutom ett starkt intresse för fotboll, så jobbar grundaren av Pardon My Kicks ideellt med ett fotbollslag från Sydafrika vid namn Project Playground FC. Där föreningen i Sverige jobbar för att göra det möjligt för dessa unga killar att uppfylla en pojkdröm, att spela världens största ungdomsfotboll. Oavsett ursprung, hudfärg, kön är fotbollen som den gemensamma nämnare som förenar oss under en vecka i Göteborg: Gothia cup.

Vi vill skapa en miljö för att påminna ungdomar om att kämpa för att en dag fylla samma skor som deras idoler.

Detta är vår POP-UP

Med butiken vill vi skapa en miljö som fylls med tröjor prydda med världsstjärnor och legender på ryggen, för att påminna ungdomarna om att kämpa för att en dag förhoppningsvis fylla samma skor som deras idoler gör eller har gjort.  

Har du svårt att ta dig till butiken?

Vi säljer även fotbollströjor på vår hemsida - KLICKA HÄR!

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Other blog posts

Skomakaregatan 6 - Malmö
MALMÖ

Skomakaregatan 6 - Malmö

  Nyöppning av Pardon My Kicks i Malmö! Trodde du att Malmö skulle bli av med Pardon My Kicks? Då trodde du fel. Anledningen till stängningen av vår butik på Baltzarsgatan 32 i Malmö låg i att v...

Read more
Pop-up butik i Malmö!
MALMÖ

Pop-up butik i Malmö!

Malmöfestival betyder pop-up butik! På fredag sätter Malmöfestivalen igång och självklart även vår pop-up butik i Malmö! Det kommer vara en pop-up butik fylld med över 500 unika fotbollströjor i ...

Read more