Skip to content

Cart

Your cart is empty

Join our family!

Subscribe to our newsletter and enjoy 200SEK off your first sneaker order. Please follow the instructions in the email to get the discount.

Article: NEW IN

NEW IN

NEW IN

AIR JORDAN 1 LOW 'CONCORD'Air Jordan 1 Low 'Concord' 

Air Jordan 1 Low 'Concord' har en bas i vitt läder med mesh-tungor och svarta Swooshes och överlägg i lack. Black Jumpman på tungorna, White Wings på hälarna AJ11-inspirerade innersula ovanpå en vit mellansula och isig genomskinlig yttersula kompletterar designen. "

Air Jordan 1 Low 'Concord' är en sko för dig som gillar det enkla men med en touch. Kombinationen av svart och vit gör att skon är lätt att matcha, lacken och den blå sulan skapar det lilla extra för att göra en outfit lite roligare. 

 

NIKE DUNK LOW 'MINERAL TEAL'Nike Dunk Low 'Mineral Teal' 

" Nike Dunk Low 'Mineral Teal' är klädd i ett fotbollsgrå, mineralblått och pärlorosa färgschema, tillverkat i läder med mesh-tungor och foder. Den har en rosa bas med fotbollsgråa överlägg framhävda med Teal Green kontrasterande accenter. En tvåfärgad yttersula i gummi kompletterar designen. "

Nike Dunk Low 'Mineral Teal' är för dig som gillar de lite mer pastelliga färgerna, en sko som funkar till det mesta. En svårslagen kombo är dessa tillsammans med en solig dag. Pärlorosa tillsammans med en diskret grön är en färgkombo man ser allt mer av! 

NIKE DUNK LOW 'REVERSE PANDA NEON'Nike Dunk Low 'Reverse Panda Neon'

"Nike Dunk Low 'Reverse Panda Neon' har en bas i svart tumlad läder med vita släta läderöverdrag och snören. Svarta mesh-tungor och foder framhävda med neongrönt tunga märken, klackar och innersula ovanpå en vit mellansula och svart gummiyttersula kompletterar designen."

Till skillnad från Nike Dunk Low Panda så är Nike Dunk Reverse Panda Neon en mer dov frägkombo med mindre kontraster. Bortsett från neon detaljen som gör skon lite roligare. Även denna är en sko som funkar till allt och är ett hett tips om du är ute efter en sko inför våren. 

 

1 comment

Hejsan

Nellie L

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Other blog posts

VGF
HOROSKOP

HOROSKOP - DINA SNEAKERS FÖR MAJMÅNAD

Nu har vi tagit fram det ultimata horoskopet för er som är galna i sneakers. Behöver du lite hjälp med vilka sneakers du bör införskaffa nu passande till sommaren så är detta det perfekta inlägget ...

Read more