Skip to content

Cart

Your cart is empty

Join our family!

Subscribe to our newsletter and enjoy 200SEK off your first sneaker order. Please follow the instructions in the email to get the discount.

Article: HOROSKOP - DINA SNEAKERS FÖR MAJMÅNAD

VGF
HOROSKOP

HOROSKOP - DINA SNEAKERS FÖR MAJMÅNAD

 

VÄDUR

Kära vädur, maj är här och du kommer denna månad fokusera på din ekonomi, det är dags att se till att göra lite omplanerng i din ekonomi för att kunna njuta mer av din vardag! Lär dig lite mer om budgetering och du kommer märka att det blir lättare och lättare att hålla sig till det varje dag som går.

Så kommer du tillslut kunna gå in och köpa skorna du drömt om.. Nike Air Force 1 Georgetown. Dina färger i vår kommer vara mycket blått, grått och vitt så vad passar in då om dem skorna? Du måste få unna dig saker ibland även om det ska sparas så dessa skor blir det perfekta valet. 

 

 

OXE

Kära oxe, woaw vilken månad du har framför dig! Oändliga möjligheter för dig att utvecklas, både karriär och personlighetsmässigt. Du kommer få en bonus som gör att du kan med gott samvete ta dig till Pardon My Kicks och köpa dina Air Jordan 1 Mid Gym Red Panda som du suktat efter ett tag nu. Äntligen är dem dina. 

 

 

TVILLING 

Kära tvilling, vet att det är irriterande att maj är på samma spår som april slutade och du gör det du kan för att ligga lågt fram till den femtonde. Det du kan vänta dig under de närmaste veckorna är tyvärr missförstånd, räkningar som glöms av och vissa projekt som skjuts upp. Då behöver du något som piggar upp! Med lite våriga färger som vitt och grönt kommer du med sannolikhet vara snyggast på stan med dina Air Jordan SB pine green. Woaw vad folk kommer vända blickarna mot dig!

 

 

KRÄFTA

Kära kräfta, maj kommer att vara din månad! Du kommer få så många möjligheter att du inte kommer veta vilken du ska ta först! Våga med mer färg. Mer färg i ditt hem, skor och kläder. Ett tips från oss är att kika in Nike Dunk Low Laser Orange som är en riktig showstopper. 

 

 

 LEJON

Kära lejon, full fart i maj, i alla fall ett tag.. Månaden kommer få en seg start även fast du vet vart du vill så kommer du inte ha riktigt den motivationen som du brukar ha. Ta din tid att kolla din framtidsvision och långsiktiga mål. Kanske dags att investera i ett par skor? eller en jacka? Du vet att Air Jordan 4 'A Ma Maniére Violet Ore vore en hit i din garderob.  

 

 

JUNGFRU

Kära jungfru, försök att ha ett öppet sinne. Vi vet att du helst bara har vitt eller svart på dig men försök blicka utanför din comfortzone och våga lite mer. Bli lite vild och du kommer märka att du får en energivåg hela maj. Så varför inte iallafall möta oss halvvägs? Ett par skor som är vita, svarta och röda är den perfekta balansen.. Vi syftar såklart på Air Jordan High 1 Chicago Lost And Found

 

 

VÅG

Kära våg, maj kommer med tuffa utmaningar. Så därför råder vi dig att vara på den säkra sidan med saker och ting. Allt från mode till jobbet. Med ett par nya Air Jordan Low Panda så blir det inte mer säkert än så. Unna dig!

 

 

 

SKORPION

Kära skorpion, maj är här för att ta dig på en berg- och dalbana! Så varför inte vara lite oförutsägbar? Våga lite nytt som ingen trodde du skulle göra innan. Dem gröna Nike SB Dunk Low St Patricks Day du går förbi till skolan/jobbet varje dag väntar bara på att få bli dina. Du ska allt se att turen från St Patrick kommer smitta av sig på dig också..

 

 

 

 SKYTT 

Kära skytt, ta det lugnt. Du är på ett flitigt humör och vill gärna maxa produktiviteten just nu och för att kunna maxa måste man ju känna sig färsch ellerhur? Klicka hem dem där Air Jordan 1 High Zoom CMFT Neutral Olive och du kan va säker på att du kommer ha humöret uppe hela maj.

 

 

STENBOCK 

Kära stenbock, Du vill gärna slippa allt som krävs av dig och bara ha kul,  och hur gör man inte det bättre än med att shoppa? Allt ifrån tröjor till skor, nu är det dags att bygga upp din lite mer roligare gaderob som kommer passa perfekt till våren och sommaren. Dem där Air Jordan 1 High Light Smoke Grey hade ju varit det perfekta spontanköpet nu.

 

 

VATTUMAN

Kära vattuman, din månad kommer vara fylld med liv och skratt. Du kommer känna ett starkt behov av att köpa bas skor. Vitt eller svart, men vi rekommenderar vitt nu för att få en ny start på våren. Klassiker som Nike Air Force 1 Tripple White skojar man ju inte bort.. Ett klick bort hos oss så är dem dina.

 

 

FISK 

Kära fisk, denna månaden riktas strålkastarljuset på dig! Maj kommer med en självförtroendeboost, det är dags för dig att ge dig ut och skina! Air Jordan 1 High Bubblegum kommer ge dig den sista boosten du behöver för att kunna ta dig an alla situationer med en klackspark.

 

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Other blog posts

NEW IN

NEW IN

AIR JORDAN 1 LOW 'CONCORD'  " Air Jordan 1 Low 'Concord' har en bas i vitt läder med mesh-tungor och svarta Swooshes och överlägg i lack. Black Jumpman på tungorna, White Wings på hälarna AJ11-in...

Read more
Drop 01 - Football Shirts

Drop 01 - Football Shirts

Första droppet av fotbollströjor är äntligen här!

Read more