Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Detta är hösten 2023

Detta är hösten 2023

Detta är hösten 2023

Pardon My Kicks Sneakers Air Jordan 1

Hösten 2023 = Nytt kapitel

Efter sommar kommer hösten och ett nytt kapitel. Höstens skosäsong innefattar trender av comfort och klassisk med en touch av färg. Din personlighet ska lysa igenom höstens sneakers. 

Vilka sneakers är trendiga under hösten 2023? 

Till hösten 2023 kommer du se allt från chunky sneakers till lätta sneakers. Neutrala färger på sneakers som går ihop med allt du bär. Du hittar alla modeller och färger HÄR.

Hur ska du bära upp dem? 

Sneakers är till för alla tillfällen. Klä upp eller klä ner, till jobbet eller festen. Vare sig det är Air Jordan, Nike dunk eller Adidas Campusdina skor är DU!

Hösten sneakers

Vilken sneaker är hetast till hösten 2023?

Ett ord ... CAMPUS. Till hösten 2023 är det Adidas Campus 00's som kommer briljera med sin chunky modell, mocha textur och dova färger. Vill man åt en sneaker till hösten med färg men inte riktigt vågar gå hela vägen, då är det Adidas Campus 00's som man ska köpa!

 Adidas Campus 00's

Glöm inte att följa oss på sociala medier för ytterliga trendspaningar inom sneakersvärlden! 

INSTAGRAM

TIKTOK

 

Leave a comment

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.

Other blog posts

Pop-up butik i Malmö!

Pop-up butik i Malmö!

Malmöfestival betyder pop-up butik! På fredag sätter Malmöfestivalen igång och självklart även vår pop-up butik i Malmö! Det kommer vara en pop-up butik fylld med över 500 unika fotbollströjor i ...

Read more
TREND ALERT - PARDON MY KICKS

TREND ALERT

  Adidas Gazelle Bold. Låt oss snacka om den senaste trendande skon på Tiktok! För det är ingen mindre än Adidas Gazelle Bold som släpptes i en hel del färger i slutet på 2022. Nu har skon fått et...

Read more