Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Pardon My Kicks Pop-Up: Fotbollströjor i Göteborg

Pardon My Kicks Pop-Up: Fotbollströjor i Göteborg
FOTBOLLSTRÖJOR

Pardon My Kicks Pop-Up: Fotbollströjor i Göteborg

Är du en fotbollsälskare som letar efter den perfekta tröjan att komplettera din samling? Då har vi nyheterna för dig! Pardon My Kicks har öppnat en pop-up butik på Södra Larmgatan 16 i Göteborg, där du kan hitta ett fantastiskt utbud av fotbollströjor.

Öppettider

Butiken är öppen fram till den 27 oktober, så se till att inte missa chansen! Här är våra öppettider:

  • Måndag till fredag: 10:00 - 18:00
  • Lördagar: 11:00 - 16:00
  • Söndagar: 12:00 - 15:00

Vad Du Kan Förvänta Dig

I vår pop-up hittar du ett brett sortiment av tröjor från olika ligor och klubbar, både klassiska och moderna. Oavsett om du hejar på ett specifikt lag eller bara vill ha en snygg och bekväm tröja att bära, har vi något för alla.

Unika Erbjudanden

Förutom att hitta tröjor i toppkvalitet, kommer du även att kunna ta del av unika erbjudanden och rabatter under hela perioden. Det är den perfekta möjligheten att uppgradera din garderob inför fotbollssäsongen!

Träffa Andra Fotbollsentusiaster

Pop-up-butiken är inte bara en plats för shopping; det är också en mötesplats för fotbollsentusiaster. Kom och diskutera dina favoritlag, träffa likasinnade och njut av atmosfären.

Avslutande Tankar

Missar du inte chansen att besöka Pardon My Kicks pop-up på Södra Larmgatan 16 innan den stänger den 27 oktober. Ta med vännerna och kom förbi för att fynda din nästa fotbollströja!

Vi ses där!

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Other blog posts

Pardon My Kicks Pop-Up: Fodboldtrøjer i Göteborg
FOTBOLLSTRÖJOR

Pardon My Kicks Pop-Up: Fodboldtrøjer i Göteborg

Er du fodboldelsker, der leder efter den perfekte trøje til din samling? Så har vi nyhederne til dig! Pardon My Kicks har åbnet en pop-up butik på Södra Larmgatan 16 i Göteborg, hvor du kan finde ...

Read more