Skip to content

Cart

Your cart is empty

Join our family!

Subscribe to our newsletter and enjoy 200SEK off your first sneaker order. Please follow the instructions in the email to get the discount.

Article: FC24 TURNERING I GÖTEBORG

FC24 TURNERING I GÖTEBORG

FC24 TURNERING I GÖTEBORG

 

Inferno Online, Pardon My Kicks och Poketalk välkomnar dig och dina vänner till ett oförglömligt event nu på lördag 10/2. Vi bjuder på en fullspäckad dag med Pokemon-trading, FC-24 turnering på PS5 samt massvis med aktiviteter där det givetvis kommer vara challenges, giveaways och grymma priser till det lag som vinner FC-24 turneringen.

 

Notera att eventet är helt GRATIS och att du ej behöver delta hela dagen. Vill du endast tradea Pokemon är du välkommen kl 12-15:30 och vill du endast spela FC24 gäller det att vara på plats senast kl 16 för att anmäla sig. Du kan även anmäla dig till turneringen på Pardon My Kicks på Vallgatan 22 eller på Inferno Online, från och med måndag 5/2. Ni kan anmäla er online här.

 

Ingen åldergräns!

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Read more

ÖPPNINGS EVENT LÖRDAG 3/2

ÖPPNINGS EVENT LÖRDAG 3/2

Göteborgsbutiken är färdigrenoverad och det vill vi fira tillsammans med er! Nu på lördag den 3/2 så kommer vi att köra alla fotbollströjor för 399kr och skor för 999kr. Likt våra andra events så b...

Read more