Skip to content

Cart

Your cart is empty

Join our family!

Subscribe to our newsletter and enjoy 200SEK off your first sneaker order. Please follow the instructions in the email to get the discount.

Article: Fånga Fotbollsförälskelse i Malmö - Pardon My Kicks Pop-up

Fånga Fotbollsförälskelse i Malmö - Pardon My Kicks Pop-up

Fånga Fotbollsförälskelse i Malmö - Pardon My Kicks Pop-up

Fotboll är mer än bara ett spel; det är en passion, en kärlekshistoria, och en källa till gemenskap. För de som älskar fotboll, är tröjorna som spelarna bär en symbol för den passionen. Nu, i hjärtat av Malmö, har vi öppnat en unik pop-up butik som hyllar den världsomspännande kärleken till fotboll och dess ikoniska tröjor. Välkommen till vår pop-up butik för fotbollströjor, där vi erbjuder ett urval av både nya och vintage tröjor för fotbollsfans i alla åldrar.

Upptäck Vår Samling

Vår pop-up butik är en skattkista för fotbollsentusiaster. Vi har kuraterat en bred samling av fotbollströjor från olika lag och nationer. Oavsett om du föredrar de senaste tröjorna från ditt favoritlag eller om du letar efter en vintageklassiker från det förflutna, har vi något för dig. Från Premier League till La Liga, från Serie A till internationella landslagströjor, vår samling är mångsidig och imponerande.

Nya och Vintage Tröjor

För de som vill stoltsera med de senaste tröjorna från sina favoritlag, har vi ett utbud av sprillans nya tröjor. Du kan bära de senaste designerna och stödja ditt lag med stolthet. Å andra sidan, om du är på jakt efter något unikt och nostalgiskt, har vi ett brett utbud av vintage fotbollströjor. Dessa tröjor är en tidsresa till fotbollens historia och kan vara ett perfekt tillskott till din samling.

Unik Shoppingupplevelse

Vår pop-up butik är inte bara en plats att köpa fotbollströjor; det är en helhetsupplevelse för fotbollsfans. Vi har skapat en atmosfär som låter dig koppla av, bläddra i vår samling och umgås med likasinnade. Vår personal är passionerade om fotboll och är här för att hjälpa dig hitta den perfekta tröjan eller svara på dina frågor om lag och spelare.

Öppettider och Plats

Du hittar vår pop-up butik för fotbollströjor på Skomakaregatan 6, Malmö. Våra öppettider är 11-18 alla vardagar, lördagar 11-17. Vi ser fram emot att välkomna alla fotbollsfans och dela vår passion för detta fantastiska spel.

Avslutande Tankar

Fotbollströjor är mer än bara kläder; de är ett sätt att uttrycka din kärlek för spelet och ditt stöd för ditt favoritlag. Vår pop-up butik i Malmö är en plats där fotbollsfans kan samlas, upptäcka fantastiska tröjor och dela sin entusiasm för fotbollens värld. Kom och besök oss för att hitta din nästa favorittröja, oavsett om den är ny eller vintage. Vi ser fram emot att dela vår kärlek till fotboll med er alla!

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Other blog posts

Pardon My Kicks - Adidas Campus 00's

Adidas Campus 00's Sneakers In the ever-evolving world of fashion, trends come and go, but some styles have a timeless appeal that makes them resurface again and again. One such trend is the reviv...

Read more

Fotbollskort - När Nostalgi och Samlarhysteri Möts

När Nostalgi och Samlarhysteri Möts Fotboll, det vackra spelet som förenar människor över hela världen, har alltid varit en källa till passion och gemenskap. Men under de senaste åren har en annan...

Read more